Topul celor mai scumpe petreceri de Revelion. Ce miliardar a cheltuit peste șapte milioane de dolari

Topul celor mai scumpe petreceri de Revelion. Ce miliardar a cheltuit peste șapte milioane de dolari

De multe ori, petrecerile de Anul Nou costă o mică avere. Iar pe glob sunt destule cluburi și baruri care cer sume exorbitante pentru petrecerile de Revelion. Și nu puțini sunt cei care plătesc sume amețitoare pentru doar câteva ore de petrecere.

Miliardarul Roman Abramovich a organizat o petrecere de lux pe o insulă din Caraibe FOTO Wikipedia

„Adevărul” a realizat un top al celor mai scumpe petreceri de Revelion din ultimii 15 ani.

Pe primul loc se situează detașat miliardarul rus Roman Abramovich. Pentru a sărbători cu mare fast Revelionul 2012, acesta a decis să facă o petrecere foarte luxoasă pe proprietatea foarte luxoasă pe care a dat peste 80 de milioane de dolari, proprietate aflată pe Insula Sfântului Bartolomeu.

Petrecerea l-a costat nu mai puțin de 7,6 milioane dolari, o parte din această sumă fiind plătită celebrei trupe americane Red Hot Chili Peppers pentru a susține un concert special.

Cei mai mulți invitați au fost cazați pe cele două iahturi de dimensiuni impresionante ale fostului patron al clubului Chelsea Londra. Iar printre invitați s-au numărat celebrități precum George Lucas, Jon Bon Jovi și Jimmy Choo. Invitații au băut printre alte licori și șampanie Ruinart, al cărei preț pornește de la minimum 250 de dolari sticla.

De la sticle de șampanie de 30 de litri, la bijuterii cu diamante

Pe locul doi în topul celor mai scumpe petreceri se organizează cea organizată de către Clubul Hakkasan din las Vegas pentru a sărbători Revelionul 2014 . Fiecare invitat a plătit nu mai puțin de 500.000 de dolari, iar la petrecere au fost servite cele mai bune șampanii din lume, inclusiv celebra Armand de Brignac la sticlă de 30 de litri, șampanie ce costă minimum 30.000 de dolari și care este apreciată de staruri precum Jay-Z.

La aceeași petrecere din Las Vegas, în prețul exorbitantului bilet au fost incluse bijuterii cu diamante și câte un disc de aur semnat de către cunoscutul DJ Calvin Harris.

Sticla de șampanie ce costă peste 30.000 de dolari FOTO PR Newswire

Sticla de șampanie ce costă peste 30.000 de dolari FOTO PR Newswire

În fine, pe locul al treilea în topul celor mai scumpe petreceri de Revelion a fost cea organizată de către Stephen Greenberg, un chirurg plastician din Statele Unite. Biletul a costat 100.000 de dolari, în preț fiind inclus zborul New-York Miami, transport cu Rolls Royce, cazare la hoteluri de cinci stele pentru toată luna ianuarie, concerte susținute de Lady Gaga, John Legend și Brody Jenner, iar bonus a fost un implant mamar pentru doritoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?