Torţionarul Alexandru Vişinescu a murit la Penitenciarul Spital Bucureşti-Rahova

Torţionarul Alexandru Vişinescu a murit la Penitenciarul Spital Bucureşti-Rahova

Torţionarul Alexandru Vişinescu a murit, luni, la Penitenciarul Spital Bucureşti-Rahova, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, luni, în jurul orei 13,00, personalul medical al Penitenciarului-Spital Bucureşti-Rahova a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane aflate în custodie, concomitent fiind solicitat sprijinul serviciului unic de urgenţă 112.

"În ciuda eforturilor depuse de personalul specializat, decesul persoanei în cauză a fost declarat în jurul orei 14,30. Aceasta se afla în evidenţa unităţii cu o serie de afecţiuni medicale cronice, pentru care se acordau îngrijiri şi tratament potrivit recomandărilor medicilor specialişti. În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea: familiei persoanei condamnate, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Tribunalul Municipiului Bucureşti, INML Bucureşti", se mai arată în comunicatul ANP. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...