Toți TAC. De ce NU DEMISIONEAZĂ imbecilul PESEDIST din fruntea COSR? Tot Ponta și Oprea CONDUC România?

Toți TAC. De ce NU DEMISIONEAZĂ imbecilul PESEDIST din fruntea COSR? Tot Ponta și Oprea CONDUC România?

România nu va fi prezentă la Olimpiada de la Rio cu port-drapelul performanțelor olimpice din ultimii 40 de ani, echipa feminină de gimnastică! Chiar în anul în care se împlinesc 40 de ani de la zecele Nadiei de la Montreal! Și toți tac! Făcându-se că uită manevrele pesediste de acum doi ani, când în fruntea Comitetului Olimpic Român a fost impus, de către tandemul Ponta-Oprea, deputatul PSD, fostul rugbist Alin Petrache! Și când a fost umilit cel mai respectat cuplu de antrenori din lume: Bellu-Bitang

Pe 30 mai 2014  noi am scris aici în Comisarul: „Procesul de pesedizare din sportul românesc continuă după ce joi a mai fost cucerit un bastion, poate cel mai strategic şi cu reprezentare la nivel internaţional, Comitetul Olimpic Sportiv Român. Pesediştii au avut grijă ca două glorii ale sportului românesc, obişnuite cu lupta cinstită pentru medaliile şi performanţele care ne-au făcut să tremurăm de emoţie, marea campioană Elisabeta Lipă, una dintre cele mai mari performere ale lumii sportului din toate timpurile, respectată de toată elita sportivă a României, şi cel declarat cel mai mare antrenor de gimnastică din toate timpurile, Octavian Bellu, să fie umilite de un rugbist-deputat PSD pe care nu îl cunoaşte nimeni decât prin prisma carnetului roşu de partid. Cu o mică excepţie, Cătălin Tolontan, nimeni nu a luat atitudine în legătura cu această abjecţie tipi pesedistă. Pentru că, dacă atunci când a fost vorba despre cum au făcut jocurile Dragnea şi Ponta pentru alegerea preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, toată lumea i-a înjurat şi i-a lăsat cu mizeriile lor de fotbalişti cu tot, acum este vorba despre nişte oameni care sunt respectaţi la nivel mondial şi sunt singura noastră imagine pozitivă certă în lume.” 

Acum avem consecința dramatică a acestei imixtiuni de dictatură africană. Va fi, probabil, cea mai săracă Olimpiadă în medalii din ultimii 40 de ani! Dar nu asta este esența problemei, ci consecința ei dureroasă! Încă o dovadă a faptului că unele jigodii, de teapa lui Ponta și Oprea, calcă totul în picioare pentru a-și satisface clientela. Și rămân nepedepsite. Ați văzut cum tace acum nenorocitul de Ponta? 

Alin Petrache, băiatul lui Adrian Petrache.  Mai tineți minte celebra declarație a lui Traian Băsescu din 2004, când zicea că Gabriel Oprea este șeful mafiei personale a lui Adrian Năstase, formată din Bittner, Petrache și Bejinariu? Ei bine, despre Adrian Petrache era vorba.

Mai mult în această  postare a Emiliei Șercan de pe contul de Facebook

Faptul ca echipa feminina de gimnastica a Romaniei nu participa la Jocurile Olimpice este rezultatul jocurilor politice teribile facute in sport de catre Gabriel Oprea si acapararea Comitetului Olimpic Sportiv Roman (COSR) de gasaca si acolitii lui. Acum doi ani, Alin Petrache devenea presedintele COSR in urma presiunilor si jocurilor facute direct si pe fata de Gabriel Oprea, pe atunci pe cai mari, vicepremier si ministru de Interne. Contracandidatul lui Petrache a fost atunci Octavian Bellu, cel mai titrat antrenor DIN LUME. Cu toate astea, Bellu nu a avut nicio sansa in fata manevrelor lui Oprea si Petrache.

In cazul in care nu intelegeti ce scriu aici va spun atat: tatal lui Alin Petrache, Adrian Petrache, si-a luat doctoratul cu Gabriel Oprea. S-a aflat in primul lot de "doctori" facuti de Oprea in 2004 la Academia de Politie, alaturi de Radu Timofte, seful de atunci al SRI, Ionel Marin, adjunctul sefului SRI, si Marcel Simpetru, adjunct al procurorului general de atunci. Pe Oprea si Petrache-tatal ii leaga nu numai o veche prietenie, ci si banii. Mai tineti minte celebra declaratie a lui Traian Basescu din 2004, cand zicea ca Gabriel Oprea este seful mafiei personale a lui Adrian Nastase, formata din Bittner, Petrache si Bejinariu? Ei bine, despre Adrian Petrache era vorba.

Mai devreme am vazut o declaratie a filfizonului de Petrache in care zicea ca Bellu ar trebui sa isi asume niste responsabilitati pentru acest esec. O spunea pe un ton superior, arogant. Este un sacrilegiu pana si faptul ca acest individ ii pronunta numele lui Bellu.

In 2014, cand figurantul de Petrache a devenit seful COSR, nimeni din presa sportiva nu a scris despre jocurile facute de Oprea. Nimeni. In schimb, acum toata presa sportiva jeleste din cauza dezastrului de la echipa de gimnastica. Asta este rezultatul faptului ca pana si sportul a fost acaparat de gastile politice. Va spun sincer ca mi-a picat teribil de rau vestea ratarii calificarii pentru ca am facut gimnastica si iubesc acest sport cu tot sufletul.‪#‎nunemaifacembine‬

PS. Ion-Daniel Conțescu mi-a atras atentia ca a scris la acea vreme despre alegerile de la Federatia Romana de Fotbal, Federatia Romania de Handbal si CORS. Daniel a consemnat atunci o declaratie a lui Mircea Sandu, fostul sef al FRF: ”Cu doi ani inainte de alegeri, ni s-a spus sa nu mai candidam, caci vom avea probleme”. Presiunile, mai spune Daniel, au fost facute de grupul Petrache-Bittner-Cocos...




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...