TPBI: Liniile de autobuz 780 şi 303 vor fi suspendate de la 1 august

TPBI: Liniile de autobuz 780 şi 303 vor fi suspendate de la 1 august

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI) corelează de la 1 august tipurile de transport aflate sub coordonarea sa cu cele gestionate de alte instituţii din zona metropolitană, în cadrul procesului de optimizare şi integrare a transportului public la nivel regional.

Astfel, începând cu data de 1 august a.c., liniile de autobuz 780 şi 303 vor fi suspendate. Legătura dintre Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Otopeni este asigurată şi pe calea ferată, la o frecvenţă de 40 de minute, cu program non-stop şi o durată a călătoriei de 20-25 de minute, se arată într-un comunicat al TPBI, remis miercuri AGERPRES.

Asociaţia precizează că, în cazul în care circulaţia trenurilor între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" va fi întreruptă, va dispune reluarea temporară a funcţionării liniei de autobuz 780.

Totodată, prin introducerea, tot de la 1 august, a noii politici tarifare, nu mai există o diferenţă între tariful pentru liniile regionale şi cel al liniilor urbane, astfel încât călătorii pot folosi orice tip de linie cu acelaşi bilet. De aceea, în locul liniei 303 (Pecinişca - Depoul Alexandria), vor putea fi utilizate liniile 426, 427, 428 şi 464.

TPBI va monitoriza şi gradul de încărcare a vehiculelor şi, acolo unde este cazul, va interveni punctual, adaptând numărul de vehicule în conformitate cu cererea de transport, capacitatea operatorilor, dar şi în funcţie de bugetul primăriilor membre ale Asociaţiei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…

4 Așa o fi?

5 Vine uraganul? / Cineva se joacă undeva cu soarta Omenirii?