Trădează Kadîrov?/„Un pumnal uriaș caucazian va străpunge spatele Rusiei”

Trădează Kadîrov?/„Un pumnal uriaș caucazian va străpunge spatele Rusiei”

Cecenia va fi una dintre primele republici care va părăsi Federația Rusă. Oamenii săi au o mare ranchiună față de Rusia. Jurnalistul și publicistul rus Alexander Nevzorov a vorbit despre acest lucru într-un interviu.

El a asigurat că cecenii nu au uitat suferința pe care le-a adus-o Moscova. Loialitatea se bazează doar pe bani, deoarece Kremlinul a finanțat foarte generos regimul de la Groznîi până de curând.

Cu toate acestea, acele vremuri par să se apropie de sfârșit pe măsură ce regimul Putin se apropie de prăbușire.

"Cecenia nu este o țară care este capabilă să uite și să-și trădeze propria durere cauzată de Rusia. Este clar că în adâncul inimii sale Cecenia adăpostește răzbunare și incapacitatea de a se împăca cu devastările, crimele, umilințele pe care Rusia le-a adus timp de două secole. Cecenia pregătește un pumnal caucazian uriaș care va străpunge adânc în spatele Rusiei", a spus Nevzorov.

El crede că acest lucru se va întâmpla imediat după plecarea de la putere a dictatorului rus Vladimir Putin. Trebuie menționat că actualul lider al Ceceniei, Ramzan Kadîrov, nici măcar nu ascunde cu adevărat planuri de secesiune de Rusia. El a încetat să se autointituleze „infanteristul fidel” al șefului Federației Ruse, și a vorbit chiar despre independența republicii sale.

Kadîrov a confirmat că există dorințe puternice în Cecenia de a se separa de Federația Rusă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...