Trafic blocat total pe A1, după ce un TIR cu nisip s-a răsturnat, în zona localităţii Corbii Mari. Șoferul este resuscitat

Trafic blocat total pe A1, după ce un TIR cu nisip s-a răsturnat, în zona localităţii Corbii Mari. Șoferul este resuscitat

O persoană a suferit leziuni grave în urma unui accident care s-a produs vineri dimineaţă pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, după ce un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Accidentul a avut loc pe A1 FOTO Arhivă Adevărul

Conform Centrului Infotrafic, citat de Agerpres, au fost blocate benzile 1 şi 2 de pe ambele sensuri de mers.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 53, în zona localităţii Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat pe partea carosabilă, blocând benzile 1 şi 2 de pe ambele sensuri de mers.

Potrivit primelor date, o persoană a suferit leziuni grave , fiindu-i efectuate manevre de resuscitare. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, circulându-se dirijat pe banda de urgenţă.Se estimează reluarea normală a traficului în 45 - 60 de minute.

Șofer bulgar strivit de TIR-ul pe care-l conducea, răsturnat pe Valea Oltului

Un grav accident rutier s-a produs pe 10 aprilie 2023, cu aproximativ o jumătate de oră înainte de miezul nopții, pe DN7 / E81, în localitatea Bujoreni - Vâlcea.

Din primele informații furnizate de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea reiese că un TIR s-a răsturnat, pe Valea Oltului , între Râmnicu Vâlcea și stațiunea Călimănești - Căciulata, iar șoferul a rămas încarcerat. Traficul rutier a fost deviat pe un drum paralel, fiind blocat pe DN7 / E81 .

„Accident rutier în localitatea Bujoreni, sat Lunca, DN7. Autotren răsturnat, scurgeri de combustibil, conducător auto în stare foarte gravă, încarcerat. Intervin un echipaj ASAS (autospecială de stingere cu apă și spumă - n.red.) cu modul de descarcerare, un echipaj Descarcerare cu opt subofițeri de la Garda de Intervenție Râmnicu Vâlcea și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vâlcea”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Ulterior, reprezentanții ISU Vâlcea au precizat că șoferul nu a mai putut fi salvat: „Autotrenul este răsturnat pe o parte, fiind încărcat cu ambalaje. Victima a fost descarcerată, prezintă leziuni incompatibile cu viața ( prin strivire)”. Șoferul bulgar avea 42 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale