Traficant care vindea cannabis şi etnobotanice în localurile din Alba Iulia, arestat preventiv

Traficant care vindea cannabis şi etnobotanice în localurile din Alba Iulia, arestat preventiv

Un traficant de droguri care vindea cannabis şi etnobotanice în zona unor localuri din municipiul Alba Iulia, profitând de petrecerile care aveau loc acolo, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Alba au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată şi efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

"În cauză s-a reţinut faptul că inculpatul, ajutat de alte persoane, a comercializat cannabis şi substanţe psihoactive către consumatorii de pe raza municipiului Alba Iulia, cu sume cuprinse între 50 şi 100 de lei/gram. Tranzacţiile au avut loc în zona unor localuri, cu ocazia petrecerilor ce au avut loc acolo, dar şi în zona imobilului în care inculpatul locuieşte, numărul acestora fiind atât de mare încât inculpatul a ajuns să fie cunoscut în rândul consumatorilor ca principalul furnizor de substanţe psihoactive de pe raza municipiului Alba Iulia", se arată într-un comunicat al DIICOT.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Alba împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba au efectuat, marţi, 10 percheziţii domiciliare în urma cărora au fost ridicate substanţe vegetale susceptibile de a fi cannabis, substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 10 telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, dispozitive de mărunţit droguri, 64.900 de lei, 702 lire sterline şi mai multe înscrisuri.

În cursul zilei de marţi, Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…