Traficanţi de droguri din Capitală, prinşi cu o mare cantitate de ecstasy

Traficanţi de droguri din Capitală, prinşi cu o mare cantitate de ecstasy

Trei traficanţi de droguri din Bucureşti au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prinşi de procurorii DIICOT cu 2.479 de comprimate de ecstasy (MDMA).

Potrivit unui comunicat al DIICOT, cei trei inculpaţi au efectuat tranzacţii de droguri de mare risc, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului Bucureşti.

Pe 18 octombrie, procurorii DIICOT - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpaţilor, după ce unul dintre aceştia a comercializat către ceilalţi doi cantitatea de 2.479 de comprimate MDMA.

La data de 19.10.2020, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi Criminalistic din cadrul DIICOT şi Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 Așa o fi? Judecați voi!

3 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

4 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani

5 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD