Traficanţi de droguri din Galaţi, reţinuţi de DIICOT

Traficanţi de droguri din Galaţi, reţinuţi de DIICOT

Procurorii DIICOT au reţinut vineri doi traficanţi de droguri, acuzaţi că au procurat, deţinut şi vândut cannabis şi ecstasy către diverşi consumatori de pe raza judeţului Galaţi.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpaţii D.F.D. şi M.D.G. sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată.

Procurorii susţin că, în perioada octombrie 2019 - martie 2020, cei doi au procurat, deţinut şi vândut cannabis şi ecstasy către mai mulţi consumatori de pe raza judeţului Galaţi.

Joi, anchetatorii au efectuat patru percheziţii domiciliare, cu ocazia cărora au fost identificate şi ridicate 235 de comprimate de ecstasy, 30 de grame de cannabis, 3 cântare electronice, 2 grindere şi suma de 15.000 de lei.

Cei doi traficanţi de droguri vor fi prezentaţi vineri la Tribunalul Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, cu suportul de specialitate asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”