Tragedia unei asistente infectate cu Covid în Argeș: Mama și tatăl au murit răpuși de coronavirus, fratele ei e și el internat

Tragedia unei asistente infectate cu Covid în Argeș: Mama și tatăl au murit răpuși de coronavirus, fratele ei e și el internat

O asistentă medicală din județul Argeș și-a pierdut ambii părinți din cauza coronavirusului, scrie  Jurnal de Argeș . Tânăra și fratele ei sunt și ei infectați cu Covid și internați în spitale argeșene.

Tragedia familiei a început în 11 iulie, când tatăl tinerei a făcut febră. A fost testat pozitiv cu Covid-19 și trimis într-un spital din Călărași, pentru că în spitalele din județul Argeș nu mai erau locuri. Bărbatul a murit după câteva zile de internare la Terapie Intensivă.

A urmat mama asistentei, infectată cu Covid-19 și care a murit pe 1 august, potrivit Jurnalul de Argeș.

Acum, asistenta medicală și fratele său sunt și ei infectați și internați în spitale diferite din Argeș. Nici unul dintre membrii familiei nu a putut participa la înmormântarea celor doi părinți uciși de coronavirus.

Citește tot articolul pe Jurnalul de Argeș


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”