Tragedia unei mame al cărei fiu a ucis un bărbat din cauza unui pachet de ţigări: „Am făcut tot ce-am putut. N-o să-l iert niciodată”

Tragedia unei mame al cărei fiu a ucis un bărbat din cauza unui pachet de ţigări: „Am făcut tot ce-am putut. N-o să-l iert niciodată”

Femeia este mamă a cinci copii, iar printre ei se numără şi Francesco, un tânăr de 20 de ani, care în urmă cu câteva zile l-ar fi ucis pe un bărbat de 56 de ani, Augusto Bernardi, pentru un pachet de ţigări.

Mama acuzatului spune că: „Nu îl iert, n-o să-l iert niciodată. Are douăzeci de ani, este adult. Trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru faptele lui. Am făcut până acum pentru el tot ce a fost posibil. Am crescut singură cinci băieţi. Am încercat să-i stabilesc lui Francesco nişte reguli. În ultimele săptămâni chiar am crezut că se îndreaptă”, a declarat Simona pentru La Stampa .

Femeia a spus că în ultimele zile Francesco a fost mai liniştit, nu a ieşit în oraş şi a fost concentrat pe muncă. „Eram uimită că nu mai iese noaptea. Am gândit: Uite, ce bun este. Stă acasă pentru că ştie că mâine trebuie să se trezească devreme. Eram liniştită. De aceea am plecat atunci din Torino. Dacă ştiam că se poate întâmpla una ca asta, nu l-aş fi lăsat singur”.

Simona Buonanoce crede că fiul său nu este conştient de fapta sa şi spune că şi-a distrus viaţa prin această crimă.

„Eu cred că nici nu şi-a dat seama de ceea ce a făcut... Problema este că nu numai că şi-a distrus lui viaţa, ci şi pe a noastră. Ştiam că mai devreme sau mai târziu va face prostii, dar nu credeam că este capabil să ucidă. Am sunat la poliţie de mai multe ori”.

De asemenea, ea afirmă că fiul său mai fura, dar nu era o persoană violentă. Recunoaşte că spera ca la un moment dat fiul ei să fie arestat pentru furt, ca să primească o lecţie.

Publicaţia italiană scrie că în noaptea crimei. Francesco era sub influenţa drogurilor. Acesta a spus poliţiştilor că era la fereastră un bărbat - victima - i-a cerut o ţigară. Spune că a coborât să-i ofere ţigara, însă acesta a vrut să-i smulgă din mână tot pachetul. S-au încăierat, iar Francesco a constatat că nu are telefonul, a suspectat că bărbatul în cauză i l-a furat şi, de furie, l-a lovit.

Tot el a mai spus că bărbatul însă respira atunci când i-a spus unei femei să sune la ambulanţă.

Ulterior a fost declarat decesul bărbatului, iar Francesco a fost arestat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...