Tragedie în Bulgaria!/46 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc/Erau turiști care se întorceau din Istanbul la Skopje

Tragedie în Bulgaria!/46 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc/Erau turiști care se întorceau din Istanbul la Skopje

UPDATE Ministerul de Interne de la Sofia a anunțat că au murit 46 de persoane. În autocarul care a luat foc erau în total 53 de persoane, transmite Reuters. Ministrul de Externe al Macedoniei de Nord, Bujar Osmani, a declarat că autocarul se întoarce la Skopje dintr-o călătorie de vacanță la Istanbul.

Știrea inițială

Cel puțin 45 de persoane au murit după ce un autobuz a luat foc pe o autostradă din vestul Bulgariei, spun oficialii locali, citați de BBC.

Incidentul s-a petrecut după ora locală 02:00 în apropierea satului Bosnek, a declarat Ministerul de Interne, citat de agenția de presă BTA.

Printre victime se numără și copii, a declarat oficialul ministerului Nikolai Nikolov pentru televiziunea privată BTV. Se pare că șapte persoane au fost salvate.

Din primele informații se pare că autobuzul călătorea din Turcia spre Macedonia de Nord, fiind înmatriculat în Macedonia de Nord.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

2 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

3 Scandal sexual online cu Cristina Pucean, după ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești

4 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

5 De ce SUA s-au înșelat atât de mult în privința competenței armatei ruse. Bilanțul experților militari