Tragedie în fotbal: Florin Hidișan s-a stins la 40 de ani, după o luptă cu o boală cruntă

Tragedie în fotbal: Florin Hidișan s-a stins la 40 de ani, după o luptă cu o boală cruntă

De mai bine de 24 de ore, fotbalul intern e dominat de „realizările“ unor huligani care își fac de cap pe stadioane. Vorbim despre niște oameni care confundă arenele sportive cu junglă. În mijlocul acestei nebunii, a sosit și o veste tragică. Care te face să iei o pauză, de câteva minute, de la aceste știri cu niște descreierați în prim-plan.

Florin Hidișan, acum un an, în timpul interviului acordat pentru Gazeta Sporturilor

Gazeta Sporturilor a scris despre decesul fostului fotbalist, Florin Hidișan, la doar 40 de ani. Ziarul publicase și acum un an, un reportaj dureros despre modul în care Hidișan, mijlocaș la formații precum FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și U Cluj, se lupta cu cancerul la stomac.

Din păcate, în ciuda faptului că s-au strâns 20.000 de euro din donații, Hidișan n-a putut fi dus în Statele Unite pentru tratament. Costurile necesare erau mult mai mari. Gazeta Sporturilor a notat că fostul fotbalist ajunsese la doar 43 de kilograme din cauza ședințelor de chimioterapie. Iar astăzi, s-a stins, după această luptă cruntă cu boala.

Florin Hidișan s-a născut pe 24 iunie 1982, la Râmnicu Vâlcea. Și a adunat multe partide, în primele două ligi ale țării. Mai precis, a avut 107 meciuri și 7 goluri în primul eșalon. În „B“, a adunat 110 partide și 8 goluri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro