Tragedie teribilă: Fost jucător al CFR-ului, mort la 32 de ani, după un accident înfiorător

Tragedie teribilă: Fost jucător al CFR-ului, mort la 32 de ani, după un accident înfiorător

Fotbalistul spaniol Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei CFR Cluj în 2017, a decedat la vârsta de doar 32 de ani, au anunţat, miercuri, reprezentanţii formaţiei ardelene.

Pelayo Novo, în tricoul CFR-ului în 2017

"Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veşnice a lui Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei noastre în 2017, la numai 32 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndurerate!", a anunţat CFR Cluj pe contul de Facebook.

Conform presei spaniole, Novo Garcia a fost lovit de un tren în oraşul La Corredoria, din regiunea Oviedo. Fostul fotbalist se retrăsese din activitate în 2018 în urma unui alt accident, când a căzut de la etajul 3 al unui hotel. În ultima perioadă, Novo Garcia practica tenis în scaun cu rotile.

Pelayo Novo Garcia a evoluat în cariera sa la echipe precum Oviedo, Elche, Cordoba sau Albacete. El a fost legitimat doar câteva luni la CFR, fără a juca vreun meci oficial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren