Tragedie teribilă: Fost jucător al CFR-ului, mort la 32 de ani, după un accident înfiorător

Tragedie teribilă: Fost jucător al CFR-ului, mort la 32 de ani, după un accident înfiorător

Fotbalistul spaniol Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei CFR Cluj în 2017, a decedat la vârsta de doar 32 de ani, au anunţat, miercuri, reprezentanţii formaţiei ardelene.

Pelayo Novo, în tricoul CFR-ului în 2017

"Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veşnice a lui Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei noastre în 2017, la numai 32 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndurerate!", a anunţat CFR Cluj pe contul de Facebook.

Conform presei spaniole, Novo Garcia a fost lovit de un tren în oraşul La Corredoria, din regiunea Oviedo. Fostul fotbalist se retrăsese din activitate în 2018 în urma unui alt accident, când a căzut de la etajul 3 al unui hotel. În ultima perioadă, Novo Garcia practica tenis în scaun cu rotile.

Pelayo Novo Garcia a evoluat în cariera sa la echipe precum Oviedo, Elche, Cordoba sau Albacete. El a fost legitimat doar câteva luni la CFR, fără a juca vreun meci oficial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...