Traian Băsescu (PMP): Exclud orice guvernare cu PSD și ALDE

Traian Băsescu (PMP): Exclud orice guvernare cu PSD și ALDE

Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, la Reșița, că această formațiune politică exclude orice guvernare cu PSD și ALDE.

"Vrem să fim la guvernare, dar nu în orice condiții și nu cu oricine. Exclud orice guvernare cu PSD și cu ALDE. Dacă doamna Gorghiu se va răzgândi și pe data de 12 decembrie constată că nu poate guverna fără PMP, sigur o să ne caute, iar atunci o să îi spunem și exigențele noastre, și anume funcția de prim-ministru. Fără această condiție nu ne putem încurca cu unii care s-au dovedit neputincioși", a afirmat Traian Băsescu.

Liderul PMP a precizat că această formațiune politică nu vrea să participe la guvernare de dragul de a-și exercita puterea, ci pentru că sunt de făcut lucruri extrem de importante.

Președintele Partidului Mișcarea Populară a participat, sâmbătă, la Reșița, la lansarea candidaților acestei formațiuni politice la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Primul pe lista de la Senat este Aurel Marinescu, care a deținut funcția de director comercial sau administrator la mai multe firme, după care urmează Ioan Olariu, Ilie Buzescu și Iuliana Mariana Floriana Cască.

La Camera Deputaților, PMP va merge pe primul loc cu actualul deputat Ion Tabugan, aflat la cel de-al doilea mandat de parlamentar. Al doilea este actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Mihai Popovici, urmat de Ion Pârvu, Liviu Cristian Mircu, Ion Dorin Turău, Ana Vlădulescu și fostul director al Casei Corpului Didactic din Caraș-Severin, Tudor Deaconu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 Momentul în care și Viagra se lasă păgubașă...