Traian Băsescu s-a vaccinat anti-COVID-19

Traian Băsescu s-a vaccinat anti-COVID-19

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a vaccinat, sâmbătă, anti-COVID-19.

Fostului şef de stat i-a fost administrat vaccinul contra COVID-19 la Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila".

"În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane şi pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, domnul Traian Băsescu, fost Preşedinte al României, în perioada 2004 şi 2014, s-a imunizat împotriva COVID 19, în cursul acestei zile, la Centrul de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", se arată pe pagina de Facebook a spitalului.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 a început vineri, primul vaccinat în cadrul acestei etape fiind şeful statului, Klaus Iohannis. Sâmbătă s-a vaccinat şi premierul Florin Cîţu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească