Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL

Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL

Fostul poliţist Traian Berbeceanu, în prezent şef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, s-a înscris în PNL, la Deva.

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, în prezent şef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, s-a înscria în Partidul Naţional Liberal. Anunţul a fost făcut, vineri, de primarul Devei, Florin Oancea.

„Comisarul-şef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcţia de Şef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acţiuni spectaculoase de combatere a criminalităţii organizate. În 2007 şi 2013 a fost desemnat ,,Poliţistul anului” la categoria Combaterea Criminalităţii Organizate”, a informat primarul Devei, într-o postare pe Facebook.

Traian Berbeceanu a lucrat în Poliţie timp de 25 de ani, până la pensionarea sa din 2018 şi a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia între anii 2005 şi 2013, până la punerea sa sub învinuire într-un dosar în care, la judecarea pe fond, a fost achitat de toate infracţiunile de care a fost acuzat de procurorii DIICOT şi care se află în prezent, în apel, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea mafiei fierului vechi din Hunedoara, în dosarul denumit „Hidra”, în care au fost trimise în judecată peste 40 de persoane implicate în furturi de fier şi devalizarea combinatului siderurgic din Hunedoara.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina