Trailer „exploziv“ al serialului Netflix despre Harry și Meghan: „Când miza e atât de mare, nu e logic să auziți povestea de la noi?“ VIDEO

Trailer „exploziv“ al serialului Netflix despre Harry și Meghan: „Când miza e atât de mare, nu e logic să auziți povestea de la noi?“ VIDEO

Familia regală britanică se pregătește de atacuri fără precedent, după ce Netflix a lansat un trailer „exploziv“ al serialului documentar despre Harry și Meghan, relatează Daily Mail. Presa britanică scrie că Harry a încercat să-și saboteze propriul frate, aflat la primul turneu în SUA după opt ani.

Cei doi vor spune povestea relației lor așa cum nu a mai fost niciodată spusă vreodată, iar serialul include și interviuri cu membri ai familiei și prieteni, care nu au mai vorbit niciodată despre acest subiect.

Documentarul, pentru care ducii de Sussex au primit suma de 100 de milioane de dolari, după cum a scris presa internațională, va include, de asemenea, interviuri cu istorici și jurnaliști care „vor diseca modul în care mass-media a influențat relația lui Harry și Meghan cu Familia regală“.

Harry și Meghan au apărut și în ipostaze intime în documentarul Netflix FOTO Profimedia

Documentarul va avea premiera la Netflix în curând, iar surse neoficiale spun că este vorba despre data de 8 decembrie.

Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise“, spune Harry , în trailer, despre decizia sa de a face acest documentar. „Când miza e atât de mare, nu e logic să auziți povestea de la noi ?“, adaugă Meghan. În trailer apar mai multe fotografii cu ducii de Sussex în diverse ipostaze, mai mult sau mai puțin intime.

Lansarea trailerului a venit exact în cea de-a doua zi a miniturneului american susținut de prințul William și soția sa, Kate, în Statele Unite. Aceasta este prima lor vizită în opt ani și o ocazie pentru cel mai popular cuplu din familia regală de a face coroana britanică să strălucească după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Expertul Richard Fitzwilliams a declarat pentru Daily Mail că lansarea trailerului a fost „în mod evident programată pentru a distrage atenția de la vizita lui William și Kate“, adăugând că lui Meghan și Harry „le place să fie în control“.

Harry şi Meghan au semnat un contract cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show. Cei doi s-au mutat în sudul Californiei după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul Casei Regale britanice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...