Transport gratuit

Transport gratuit

Experiența cumpărăturilor online a evoluat. Ești la un click distanță de produsele dorite, produsele necesare zi de zi, dar ai parte și de transport gratuit. Pentru persoanele fizice care achiziționează produse în valoare de minim 100 de lei și care nu depășesc 30 de kg, marii retaileri au pregătit oferte de nerefuzat. Verifică lista de produse eligibile și pune în coș produsele de care ai nevoie.

Îți dorești un espressor nou? Sau poate un uscător de păr? Sau poate un telefon? Acum ai ocazia să comanzi produsele preferate!

Transport gratuit makeup

Atunci când ești pasionată de make-up și găsești produsele preferate la ofertă, îți dorești să beneficiezi de transport gratuit. În funcție de brandurile de cosmetice preferate, îți poți completa trusa de makeup cu ultimele tendințe în materie de culoare, textura și sezon.

Să fii frumoasă este acum mult mai ușor. Îți poți realiza un machiaj de zi cu o paletă de culori nude sau pastelate, sau poți apela la tehnica cat eye makeup pentru ocaziile speciale, sau ca machiaj de seară. Alege un eyeliner negru sau unul în culori sidefate, sau un eyeliner strălucitor. Arăți bine și simți acest lucru prin toți porii!

Transport gratuit cosmetice

Orice femeie știe că o rutină de frumusețe presupune alegerea acelor produse potrivite tipului său de ten. Ai transport gratuit pentru cosmeticele preferate și nu trebuie să-ți faci stocuri pentru a comanda de sume foarte mari. Dacă ai comandat produse cosmetice în valoare de 100 de lei, îți ajung pentru luna în curs sau poți comanda în funcție de promoțiile pe care le găsești.

Ce produse cosmetice consideri că sunt importante pentru rutina ta? Preferi să te demachiezi cu o apă micelară sau să folosești un ulei demachiant pentru double cleaning? Poți încerca ambele variante când ai transport gratuit și vezi ce ți se potrivește mai bine.

Transport gratuit huse telefoane

În funcție de sezon, preferăm să schimbăm husele telefoanelor. Alegem huse în culori pastelate, în culorile primăverii sau o husă transparentă cu acoperire totală a telefonului, pentru zilele în care mergem la plajă și vrem să ne protejăm telefonul de nisip și de crema de protecție solară. De asemenea, îți poți comanda și acele accesorii potrivite pentru telefonul tău. Ai văzut câte modele de căști colorate au fost lansate?

Ți-ai cumpărat un telefon nou și nu ai găsit husa potrivită? Acum este momentul să o comanzi cu transport gratuit și să cumperi și folia de protecție pentru telefon.  

Transport gratuit jucării

Poți pregăti din timp cadourile pentru Iepuraș și să beneficiezi de transport gratuit. Copiii nu au niciodată prea multe jucării și cum le poți aduce fericirea? Cumpărându-le o jucărie sau mai multe.

Jocuri care să le stimuleze imaginația sau poate perspicacitatea? Găsești tot ce vrei și le poți comanda gratuit pentru cumpărături de minim 100 de lei. Personajele preferate și super-eroii sunt gata să le facă zilele mai frumoase.

Poți profita de transport gratuit pentru a cumpăra cadourile de Paște sau pentru masa de sărbătoare. Nu vrei să pierzi timpul prin magazine sau să cari sacoșele pline. Comandă acum tot ce ai nevoie!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...