'Traversez strada şi îţi găsesc' de lucru: Şi Brigitte Macron dezaprobă declaraţia controversată a soţului ei

'Traversez strada şi îţi găsesc' de lucru: Şi Brigitte Macron dezaprobă declaraţia controversată a soţului ei

Declaraţiile controversate făcute de preşedinţi nu sunt uitate uşor, printre acestea numărându-se şi afirmaţia preşedintelui francez Emmanuel Macron, care atunci când a fost abordat de un tânăr şomer care i se plâns că nu-şi poate găsi de lucru a reacţionat spontan: 'Traversez strada şi îţi găsesc' de lucru, potrivit portalului La Libre.be.

Rapid, afirmaţia sa a fost condamnată de o parte a populaţiei care a văzut în ea o anumită formă de aroganţă şi un decalaj cu realitatea din piaţa muncii.

Soţia sa Brigitte Macron a decis să revină vineri, într-un interviu acordat TF1, asupra acestei fraze controversate pronunţate de soţul său: 'Cu o zi înainte, noi fusesem la un restaurant, iar proprietarul ne-a spus: 'Îi dau o slujbă primului care va traversa strada, căci am nevoie de angajaţi lângă mine'. Această frază a fost rostită de Emmanuel atunci, o auzise cu o zi înainte la restaurant', a explicat ea.

Prima Doamnă a Franţei spune că a găsit şi ea această afirmaţie drept deplasată: 'Te afli în incinta Palatului Elysee, este complicat să-i spui unui tânăr o frază de genul acesta', a reacţionat ea la vremea respectivă.

'Evident, nu trebuia să o spună. Dar, uneori, sunt afirmaţii care ne ies spontan, care ne afectează imaginea, dar este prea târziu, au fost spuse', a remarcat ea. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 Așa arată sfidarea României...