Trei cetățeni germani au murit după prăbușirea unui avion de mici dimensiuni în Spania

Trei cetățeni germani au murit după prăbușirea unui avion de mici dimensiuni în Spania

Trei cetățeni germani au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în sudul Spaniei, au anunțat luni serviciile de urgență din regiunea Andaluzia, potrivit DPA.

Accidentul s-a produs sâmbătă în Parcul Național 'Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama', la 50 de km est de orașul Malaga.

Un purtător de cuvânt al Gărzii Civile a confirmat luni, la solicitarea DPA, naționalitatea victimelor, însă nu a dezvăluit detalii suplimentare despre ele.

Pilotul avionului, în vârstă de 60 de ani, soția sa, de aceeași vârstă, și o altă femeie de 45 de ani au murit în accident, conform cotidianul regional Sur, care citează autoritățile.

Aparatul de zbor făcea parte dintr-un grup de șapte avioane care zbura în etape din Germania în Maroc, a mai scris publicația citată.

Avionul prăbușit sâmbătă decolase din orașul francez Perpignan și a făcut o escală la Muchamiel, în apropiere de orașul Alicante, înainte de a se îndrepta spre Granada.

Avionul s-a prăbușit cu circa 50 de km înainte de destinație.

Deoarece accesul spre locul prăbușirii este foarte dificil, acesta aflându-se la o altitudine de 1.600 m deasupra nivelului mării, în lanțul muntos Tejeda, Garda Civilă nu a reușit decât duminică după-amiază să găsească trupurile neînsuflețite ale victimelor.
Aviația civilă din Spania a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele prăbușirii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?