Trei cetăţeni israelieni - interogaţi la Poliţie, după o încăierare la un hotel din Bucureşti

Trei cetăţeni israelieni au fost reţinuţi vineri de poliţia română după ce au participat la o încăierare într-un hotel din Bucureşti, informează sâmbătă publicaţia Times of Israel.

Potrivit unor martori, un grup de evrei şi un grup de arabi, toţi cetăţeni israelieni, s-au încăierat în apropiere de piscina hotelului Radisson Blu, după un concert al cântăreţilor israelieni Lior Narkis şi Dudu Aharon, informează site-ul Ynet.

O înregistrare video a altercaţiei şi difuzată prin media de socializare arată persoane care aruncă cu scaune şi se îmbrâncesc, în timp ce una dintre ele pare să încerce să împingă o femeie în apă.

Puţin mai târziu în înregistrarea video, poate fi văzut un grup de agenţi de securitate ai hotelului împingându-i pe beligeranţi în afară incintei piscinei.

Anchetatorii poliţiei române au primit imagini de la camerele de supraveghere ale hotelului şi ale unui cazinou din apropiere, interogând trei persoane implicate în bătaie.

Deşi motivul încăierării nu a fost dezvăluit oficial, unii martori au declarat că altercaţia s-a declanşat după ce o sticlă cu apă a fost vărsată pe o fată în incinta piscinei.

Niciunul dintre cei implicaţi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale iar trei persoane au fost duse la secţie pentru a răspunde la întrebări şi apoi au plecat înapoi la hotel, au declarat pentru AGERPRES reprezentanţi ai Ambasadei Israelului la Bucureşti.AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 UPDATE / Raed Arafat, șeful DSU, a afirmat, într-o declarație oficială, că informația prezentată de Digi 24 este…

2 COVID-19 a suferit 10 mutaţii / Tinerii nu sunt imuni la coronavirus

3 ULTIMA ORĂ / Guvernul a modificat statutul poliţiştilor şi militarilor: se întrerup concediile de odihnă, se sus…

4 Masonul din spatele birtului care a vândut statului 1,7 milioane de măști a încheiat 16.290 de contracte cu st…

5 Crucea Roșie a importat un milion de măști ca să le doneze. Statul le-a blocat în vamă / „I-au pus cu capul pe c…

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor