Trei documente clasificate ca secret și strict secret din arhiva SIPA urmează să fie declasificate

Trei documente clasificate ca secret și strict secret din arhiva SIPA urmează să fie declasificate

Două documente clasificate ca secret și unul strict secret din arhiva SIPA urmează să fi declasificate, în urma Hotărârii de Guvern privind unele măsuri referitoare la arhiva fostei Direcții Generale de Protecție și Anticorupție.

În cadrul hotărârii de Guvern publicată în Monitorul Oficial se arată lista documentelor cu nivel de clasificare strict secret și secret care se declasifică:

* Raportul privind activitatea Comisiei constituite prin Ordinul ministrului justiției numărul 2.418/C* din 24 septembrie 2007, având un nivel de secretizare — strict secret.
* Raportul privind activitatea Comisiei constituite prin ordinul ministrului justiției numărul 1.348/C* din 31 mai 2007, modificat prin Ordinul ministrului justiției numărul 1.489/C din 11.06.2007 și completat prin Ordinele ministrului justiției numărul 2.175/C din 27.08.2007 și numărul 2.959/C din 21.11.2007, având nivel de secretizare — secret.
* Proces-verbal încheiat în data de 10.04.2008 la sediul Administrației Naționale a Penitenciarelor, având nivel de secretizare — secret.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...