Trei femei au fost reținute de poliție și au rămas fără bani pentru că aveau o sumă prea mare la ele

Trei femei au fost reținute de poliție și au rămas fără bani pentru că aveau o sumă prea mare la ele

Întrebate de vameși dacă au de declarat sume de bani, titluri de stat sau alte mărfuri, pasagerele au spus că nu. Doar că în bagajele lor a fost găsită o mică avere.

Bagaje pe aeroport FOTO: Shutterstock

Trei femei au încercat să intre joi, 13 aprilie, în Italia, pe aeroportul Malpensa din Milano , cu o mică avere nedeclarată.

Cele trei pasagere veneau din Jakarta (Indonezia) și au fost depistate de agenții vamali și militarii de la Garda de Finanțe cu un total de 430.000 de euro asupra lor, transmite agenția italiană de presă ANSA, citată de Știri Diaspora .

Deși au spus că nu au nimic de declarat, oamenii legii le-au verificat bagajele și au găsit bani ascunși în valize sub formă de bancnote de 100 și 500 de euro, precum și sub formă de franci elvețieni, o mică parte.

Garda de Finanțe a fost astfel nevoită să pună sub sechestru jumătate din suma nedeclarată care depășește 10.000 de euro (limita maximă admisă fără a fi declarată), pentru un total de circa 200.000 de euro, mai arată sursa citată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a elucidat misterul femeii moarte din Audi

2 Cine este frumoasa procuroare de la flagrantul DNA în care a fost săltat baronul PSD Buzatu

3 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

4 „Mor de draci” / „Dumnezeirea mamii lor, cred că treʼ să mă duc să-i bat” / A apărut documentul care-l îngroapă definitiv pe baronul PSD Buzatu!

5 VIDEO „Acest bărbat dă clasă tuturor”