Trei ofițeri de poliție, împușcați mortal în sud-estul Turciei

Trei ofițeri de poliție, împușcați mortal în sud-estul Turciei

Un tânăr a împușcat mortal trei ofițeri de poliție turci și a rănit alte trei persoane într-o stație de autobuz în orașul Sanliurfa din sud-estul Turciei, înainte ca atacatorul să fie și el împușcat mortal, a informat luni agenția de presă turcă Anadolu, relatează Reuters.

Potrivit guvernatorului din Sanliurfa, incidentul armat nu are legătură cu terorismul.

Atacatorul era un băiat în vârstă de 17 ani cu probleme psihice care călătorea împreună cu familia și care i-a luat armata tatălui său, a declarat guvernatorul Gungor Azim Tuna.

Agresorul a deschis focul asupra a trei ofițeri de poliție după ce aceștia le-au cerut persoanelor aflate în stația de autobuz să se legitimeze și apoi a fugit înainte de a deschide focul asupra unui alt grup de polițiști. Trei dintre ofițeri au murit în spital din cauza rănilor.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...