Trei persoane arestate, după ce au intrat cu mașina în convoiul președintelui sârb (presă)

Trei persoane arestate, după ce au intrat cu mașina în convoiul președintelui sârb (presă)

Trei persoane au fost arestate după ce au intrat cu mașina în convoiul președintelui sârb Aleksandar Vucic, a relatat duminică Associated Press, preluată de agenția de presă macedoneană MIA.

Președintele Vucic nu a fost rănit în accident, care s-a petrecut sâmbătă dimineața în cartierul din Belgrad în care locuiește șeful statului, a relatat duminică ziarul proguvernamental Politika.

Informația nu a fost confirmată de poliție.

Politika a relatat că un Bentley cu numere de înmatriculare spaniole a intrat în mașina folosită de Vucic, iar cei trei sârbi implicați în incident sunt suspectați de punerea în pericol a securității președintelui.

Mass media apropiată de Vucic a susținut că dușmani neidentificați plănuiau să-l ucidă pe președintele sârb. La rândul lor, oponenții politici ai lui Vucic acuză că este vorba doar de propagandă pentru a-l prezenta pe Vucic în postura de victimă și a deturna atenția de la problemele sociale și economice ale țării.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”