Trei răniți într-un atac cu cuțitul într-un tren din vestul Austriei

Trei răniți într-un atac cu cuțitul într-un tren din vestul Austriei

Trei persoane au fost rănite marți cu un cuțit de către un bărbat într-un tren de navetiști din landul Vorarlberg, în vestul extrem al Austriei, a informat televiziunea publică ORF, citată de EFE.

 Potrivit portalului regional de știri VOL, la bordul trenului a avut loc o ceartă între două persoane. Un tânăr de 19 ani, așezat în fața agresorului, a fost înjunghiat în stomac și în spate, iar un altul, de 17 ani, a fost rănit la gât. Un alt pasager, un bărbat de 22 de ani, a suferit răni la mână atunci când a încercat să-i ajute pe agenții de poliție să-l imobilizeze pe agresor, care au făcut uz de spray cu piper.

Presupusul atacator, un cetățean german în vârstă de 60 de ani și aflat în aparență într-o stare de confuzie, a fost reținut, iar cele două victime au fost transportate la un spital din apropiere, suferind răni grave, a adăugat sursa citată.

Potrivit poliției locale, incidentul a avut loc în jurul orei locale 06:30, într-un tren care circula către capitala landului, Bregenz, în apropiere de granița cu Elveția. Atacatorul a fost reținut în gara Sulz, situată la circa 30 de kilometri sud de Bregenz.

Potrivit VOL și ORF, autoritățile exclud pentru moment o motivație teroristă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...