Trei răniți într-un restaurant londonez în urma contactului cu o substanță livrată într-un plic

Trei răniți într-un restaurant londonez în urma contactului cu o substanță livrată într-un plic

Trei persoane au fost ușor rănite joi la un restaurant din Piața Borough din Londra în urma contactului cu o substanță chimică livrată într-un plic și deocamdată neidentificată, informează presa britanică.

Retaurantul Feng Sushi din această foarte populară piață londoneză, intens frecventată și de turiști străini, a fost evacuat ca măsură de precauție.

Conform primelor informații, ar fi vorba despre o substanță chimică de natură corozivă. Poliția a inițiat o investigație, dar a ținut să precizeze că în acest prim stadiu al anchetei nu tratează incidentul ca fiind unul terorist.

Piața Borough a fost pe 3 iunie scena atacului terorist în care trei indivizi au pătruns cu un vehicul în pietonii de pe Podul Londrei și apoi au înjunghiat trecători la întâmplare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!