Trei traficanţi de droguri, reţinuţi de procurorii DIICOT din Constanţa

Trei traficanţi de droguri, reţinuţi de procurorii DIICOT din Constanţa

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT din Constanţa, sub acuzaţia că au vândut unor consumatori mai multe tipuri de droguri - cocaină, LSD, ecstasy şi canabis.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpaţii M.R.O., D.C.M. şi T.O.I. au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată.

În cauză s-a stabilit faptul că inculpaţii desfăşurau activităţi de comercializare de droguri de risc şi de mare risc - cocaină, LSD, ecstasy şi canabis.

Cei trei au fost prinşi miercuri în timp ce încercau să comercializeze 40 de comprimate de MDMA şi 1 gram de cocaină contra sumei de 1.650 lei.

La aceeaşi dată, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa, au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti, în urma cărora au fost ridicate 37 de comprimate de MDMA şi amfetamină, aproximativ 698 de grame de canabis, 66 de seminţe de canabis, 18 grame de rezină de canabis, 15 grame de MDMA, 2 cântare electronice, 3 grindere, 2 laptopuri, 1 video recorder, 5 telefoane mobile, precum şi sumele de 18.800 de lei, 900 de euro, 2.300 de dolari şi 50 de lire.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bucureşti.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /