Trei transporturi agabaritice între Bucureşti şi Constanţa, de vineri până marţi

Trei transporturi agabaritice între Bucureşti şi Constanţa, de vineri până marţi

Trei transporturi rutiere cu depăşiri ale dimensiunilor şi maselor autorizate au loc pe traseul Bucureşti-Constanţa, începând de vineri şi până marţi, informează Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Vehiculele, care transportă echipament industrial, vor circula pe traseul IMGB Bucureşti - Centura Bucureşti - A2 - Fundulea - DN3 - DN3A - A2 - A4 - Constanţa Poarta 7.

Lăţimea maximă a vehiculelor este de 5,80 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 kilometri/oră.

Etapele de desfăşurare a transportului sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculului. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 VIDEO Operațiune specială a Armatei Ucrainene