Trei zodii au șansa să-și găsească dragostea. Pe 19 iunie este cea mai bună zi a lor

Trei zodii au șansa să-și găsească dragostea. Pe 19 iunie este cea mai bună zi a lor

Dacă ești singură de ceva vreme și nu știi de ce, sau simți că relația ta e într-un impas, astăzi este o zi bună pentru a înțelege ce te-a adus în această situație și de ce te simți așa. Experiența te-a învățat multe lecții, iar pe 19 iunie 2023, vei avea șansa de a pune în valoare aceste lecții.

Horoscop FOTO Shutterstock

În timpul tranzitului de astăzi, Jupiter face un sextil Saturn, vom vedea că dragostea nu vine ușor și că este necesar să depunem efort pentru a face ca o poveste de dragoste să dureze. Astăzi suntem pregătiți să depunem acest efort. Nu mai este loc pentru lene sau resentimente. Dacă ne dorim ca viața noastră amoroasă să dureze, trebuie să ne împăcăm cu ideea că acest lucru va necesita un efort pentru a o întreține.

Avem o șansă astăzi să ne ducem relațiile noastre pe un tărâm cu totul nou, unde totul pare promițător - atâta timp cât facem față faptului că trebuie să participăm la întreținerea sa. Nu putem să stăm pe tușă sau să nu ne gândim la asta. Nu este loc pentru lene în dragoste în timpul lui Jupiter în sextil cu Saturn, arată Your Tango .

Dar, pentru persoanele singure, acest moment este unul prielnic să se îndrăgostească. Iar trei dintre zodii sunt cele mai favorizate de astre. Dacă sunt într-o relație, pot trece la un alt nivel în cadrul acesteia.

1. Taur

(20 aprilie - 20 mai)

Este timpul să iei atitudine în ceea ce te privește pe tine și persoana cu care ai ales să îți petreci viața. Ceea ce cândva a fost doar sugerat, acum a devenit subiectul de discuție și veți afla dacă amândoi vreți sau nu să vă implicați pe deplin, trup și suflet. Se pare că voi doi sunteți de acord cu întregul pachet, dar mai întâi, trebuie să vă asigurați că anumite lucruri sunt puse în mișcare. Aici intră în joc puterea lui Jupiter în sextil cu Saturn.

Pe 19 iunie 2023, acest tranzit a facilitat foarte mult acest tip de conversație. O vezi ca pe o afacere și, deși acest lucru nu pare prea romantic pentru alții, voi nu sunteți alții, iar în relația voastră, amândoi v-ați dat seama că trebuie să luați în serios relația amoroasă. Nimic din toate acestea nu te intimidează. Îți place să știi unde te afli. Acest lucru funcționează pentru tine, Taur.

2. Fecioară

(23 august - 22 septembrie)

Lecțiile trecutului sunt atât de înrădăcinate în psihicul tău, încât le iei cu tine oriunde te duci. Dar partea norocoasă a faptului că păstrezi trecutul cu tine este că, de fapt, înveți din greșelile tale. S-ar putea să nu fii prea dornică să renunți la trecut, dar lumea ta prezentă - cea care conține viața ta amoroasă - cu siguranță nu va avea de suferit din această cauză.

De aceea, în această zi, 19 iunie 2023, tranzitul lui Jupiter în sextil cu Saturn îți va susține modul de gândire. Ești foarte cu picioarele pe pământ în această perioadă, iar acest lucru te ajută să scoți anumite gânduri din capul tău și să le duci în mintea persoanei pe care o numești partenerul tău. Comunicarea este accesibilă astăzi. Nimeni nu se joacă, iar amândoi ajungeți direct la subiect, iar scopul este să păstrați frumusețea și scânteia în romantism... cu muncă, totul este realizabil.

3. Capricorn

(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te vei simți fresh și gata de acțiune de la trezire până la noapte când te vei culca. Puterea ta de gândire pozitivă te va duce acolo unde ți-ai propus să ajungi. În timpul tranzitului lui Jupiter în sextil cu Saturn, vei descoperi că o mare parte din interesul tău constă în îmbunătățirea unei relații romantice care merge deja bine.

Cu toate acestea, ești un gânditor, o persoană care meditează și planifică, și îți dorești și mai mult de la relația ta... și știi că partenerul tău seamănă mult cu tine în această privință; și el își dorește acest lucru. Pe 19 iunie 2023, tu și partenerul tău veți avea o discuție uimitoare de la inimă la inimă, care vă va ridica nivelul de înțelegere unul față de celălalt. Vreți să faceți mai mult împreună, iar a vorbi despre asta nu este suficient de bine. Ziua de astăzi îți aduce planul și acțiunea; totul merge foarte bine.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat