Tren înconjurat de flăcări în Spania: pasagerii au spart geamurile şi au luat-o la fugă, suferind arsuri VIDEO

Tren înconjurat de flăcări în Spania: pasagerii au spart geamurile şi au luat-o la fugă, suferind arsuri VIDEO

Trenul se îndrepta de la Sagunto, în provincia estică Valencia, spre Zaragoza şi a fost oprit de mecanicul care a văzut că incendiul este prea periculos să continue drumul. Acesta a vrut să dea trenul înapoi.

Peste 20 de pasageri dintre cei 48 aflaţi la bord, de teamă că trenul va fi mistuit de foc, au intrat în panică, au spart geamurile şi au sărit prin ele pentru a scăpa, scrie The Guardian .

„După ce au văzut că sunt înconjuraţi de foc, s-au urcat din nou în tren, mai mulţi dintre ei suferind arsuri", a declarat un purtător de cuvânt al companiei feroviare spaniole Renfe.

Două persoane cu arsuri grave au fost evacuate cu elicopterul, iar altele, printre care şi o fetiţă de aproximativ 10 ani, au fost transportate la spitalele din apropiere.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…