Trenul blindat făcut de ruşi din materiale furate în regiunea Harkov FOTO

Trenul blindat făcut de ruşi din materiale furate în regiunea Harkov FOTO

Trenul, numit „Enisei”, este utilizat pentru aprovizionări cu arme şi muniţie şi este conceput în aşa fel încât să poată participa la ostilităţi, informează forţele armate ale Ucrainei.

„Această sperietoare străbate acum ţinuturile ucrainene care sunt ocupate temporar de orci”, denunţă comunicatul, precizând că armata ucraineană are o nouă ţintă în rândul agresorului rus.

Potrivit Defense Express, trenul a fost făcut din două locomotive diesel, opt vagoane şi echipamente rulante sustrase dintr-un depozit din Harkov al Căilor Ferate ale Ucrainei.

FOTO StratCom VSU

Defense Express scrie că trenul respectiv conţine mai multe vulnerabilităţi, printre care un rezervor de combustibil neprotejat.

Este un adevărat „grătar” pe şine care nu ar face faţă unei „întâlniri” cu NLAW, Javelin sau alte rachete antitanc, avertizează publicaţia citată.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…