Trezirea din MANIPULARE!

Trezirea din MANIPULARE!

Este clar, luni de zile, beneficiind de un suport mediatic covârșitor și de o strategie perfectă, penalii care vor iar la butoanele României ne-au manipulat! PSD și ALDE vor merge cu un condamnat pentru fraudarea votului ca propunere de prim-ministru la Cotroceni! Luni de zile, pentru a nu constitui temă de campanie, acest subiect a fost ascuns hoțește. Așa s-a discutat două luni de zile despre plagiatul șefei DNA, despre cum vrea Cioloș să-i vândă țara lui Soros, și nu despre condamnatul și penalul, baronul baronilor pe care PSD vrea să-l proptească în fruntea bucatelor. Adăugați la asta lipsa „subită” de combativitate a peste 600 de primari PNL chiar în ziua votului, pe 11 decembrie!

Este cineva vinovat? Nu, nimeni din popor nu este vinovat. Nimeni n-a crezut că penalii vor avea un asemenea tupeu, nici cei care au votat PSD, nici care n-au votat deloc! 

Și, culmea inocenței, ca să nu-i spunem prostie, chiar și joi seară, după ce Dragnea a venit rânjind șmecherește, amenințând perfid cu sfințenia votului poporului, mulții analiști/guriști de prin studiouri n-au descifrat mesajul. În pofida faptului că Dragnea și-a susținut pe față cauza, așa cum se poate auzi și din materialul video de mai jos. 

Uite o întrebare: L-a auzit cineva pe Dragnea, de duminică seara încoace spunând ceva despre respectarea statului de drept și lupta anticorupție?

Condamnatul Dragnea s-a întâlnit joi după amiază, pe domeniul său de la Salcia, din Teleorman, cu toți baronii PSD! Concluzia acestei întâlniri a fost ca PSD să nu renunțe, cu orice preț, la propunerea ca Liviu Dragnea să fie premierul României. În cazul unui refuz al președintelui Klaus Iohannis, deja anunțat, susținătorii PSD vor fi scoși în stradă. Acesta va fi primul pas. Însă deviza este: Cu Liviu până la capăt!

Atenție, planul nu este ca Iohannis să fie transformat într-un erou, ci într-un papițoi care să le cerșească mila de a mai rămâne în funcție.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…