TROMPETA a început să ÎMPROAȘTE CU CĂCAT! Vorbește despre „PARALIZAREA ȚĂRII”!

TROMPETA a început să ÎMPROAȘTE CU CĂCAT! Vorbește despre „PARALIZAREA ȚĂRII”!

Trompeta a și început să împroaște cu căcat! Ea se plânge, vezi Doamne, că nu va putea depune jurământul în cursul zilei de miercuri, deoarece PNL a anunțat că abia pe 21 iunie va preda la Autoritatea Electorală Permanentă și la Biroul Electoral Central raportul mandatarului financiar pe toată țara.

"Din păcate, eu nu voi putea depune mâine jurământul și nu îmi voi putea începe activitatea de primar în funcție joi dimineața, cum era preconizat!!! și așa cum anunțasem, (...) deoarece PNL a anunțat că abia pe 21 predă la AEP și BEC raportul mandatarului financiar pe toată țara. Practic, niciun consiliu din întreaga țară nu se va putea constitui din cauza acestei amânări. Fac un apel la copreședinții PNL să nu lase toată țara paralizată doar pentru că există niște — nu știu — interese mărunte, oricum, față de interesul general. Oricare ar fi motivul, nu există justificare pentru care un singur partid politic, PNL, nu dorește să depună mai devreme raportul mandatarului financiar. De exemplu, USB am înțeles că depune mâine. Noi l-am predat ieri", a declarat Trompeta.

Trompeta recunoaște că liberalii se pot prevala de faptul că 21 iunie este ultima zi în care poate fi depus raportul, dar că "niciodată, nicio formațiune politică nu a predat acest raport al mandatarului financiar chiar în ultima zi". 

Cu mult tupeu, de parcă ar fi căzut din cerul plin de îngeri și n-ar veni din PSD, Trompeta le-a transmis "tuturor directorilor din Primărie să fie foarte precauți, să fie foarte atenți și să aibă grijă la ceea ce semnează în această perioadă", deoarece nu va ezita să solicite ajutorul instituțiilor statului "pentru a verifica toate contractele care se semnează, așa, pe furiș".

"Suntem în fața unei noutăți. PNL mai dorește să rămână la guvernarea locală câteva zile. Ne întrebăm de ce. Oare de ce? Ce interese sunt? (...) Eu am fost informată că se semnează acum și în Primăria Generală diferite contracte, se fac angajări, se pun la adăpost anumite informații, pe care nu trebuie să le aflu. Dar eu îi anunț pe toți directorii că tot ceea ce s-a semnat în această perioadă va fi supus controlului și voi face apel la instituțiile statului să vadă ce s-a întâmplat în această perioadă și care a fost interesul să se amâne depunerea jurământului meu", a declarat nevasta lui Pandele.

Și a continuat cu și mai mult tupeu: "Nu este o stare de normalitate. Sunt convinsă că președinții PNL nu cunosc acest detaliu, pentru că nu pot să cred că domniile lor încurajează un astfel de comportament care înseamnă dispreț față de cetățean. Cred că este decizia unanimă, să spunem, a actualului primar interimar PNL, care vrea pe ultima sută de metri să mai dea niște tunuri, cel puțin așa scrie presa. (...) Citiți și dvs presa. Sunt astăzi informații că în mod intenționat s-a prelungit starea de provizorat, pentru a se lua anumite decizii, pe care trebuia să le ia primarul ales și care să fie în funcție, nu cel care și-a încheiat practic misiunea".


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte... / Să stați pe aproape, că urmează evenimente în PSD...

2 Altă manipulare s-a fâsâit / Vlad Voiculescu, pus oficial sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu cu cons…

3 Rareș Bogdan, text care ar trebui să dea de gândit...

4 Ca să vedeți cum suntem manipulați! / Polonia a dat undă verde pentru construirea în țară a 24 reactoare modulare mici

5 Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele