Trucul care te scapă de igrasie și mucegai peste noapte

Trucul care te scapă de igrasie și mucegai peste noapte

Pe lângă aspectul neplăcut, expunerea la igrasie vă poate pune în pericol sănătatea. O cauză a apariţiei igrasiei o constituie spaţiile prost ventilate, în care umezeala se acumulează în exces.

Pentru a scăpa de petele de mucegai aveți nevoie de apă oxigenată 3%. Foto: Arhivă

În cazul în care nu scăpați la timp de igrasie, apare mucegaiul . Astfel, vă puteți confrunta cu probleme respiratorii, reacții alergice sau astm. De asemenea, este recomandat ca, înainte de a pune în aplicare orice truc, să încercăm să menținem echilibrul umidității în locuință.

Pentru a scăpa de petele de mucegai aveți nevoie de apă oxigenată 3% pe care o pulverizați pe zonele afectate. Ulterior, o lăsați să acționeze peste noapte.

Pentru a scăpa de umiditatea acumulată în exces aveți nevoie de o sticlă, o șosetă și sare grunjoasă. Începeți prin a tăia sticla în două părți, ulterior puteți îndepărta capacul și îi puteți răsuci partea superioară pentru a o așeza în partea de jos, conform Antena3.

Apoi puteți umple șoseta cu sare grunjoasă și faceți un nod în ciorap. În final, puteți plasa șoseta în zona afectată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...