Trump a confundat o glumă de pe un site de satiră cu o ştire reală într-o serie de postări pe Twitter

Trump a confundat o glumă de pe un site de satiră cu o ştire reală într-o serie de postări pe Twitter

Preşedintele american Donald Trump a postat zeci de tweet-uri vineri dimineaţă pe mai multe subiecte, printre care şi unul care arată că a confundat "informaţiile" de pe un site conservator de satiră cu ştiri reale, relatează dpa.

Site-ul conservator de satiră Babylon Bee a publicat un articol în care afirma că o pană de funcţionare larg răspândită joi a Twitter a fost rezultatul eforturilor de a înlătura ştirile negative despre fiul rivalului său Joe Biden.

Gluma era legată de faptul real că Twitter a oprit utilizatorii să redistribuie un articol al New York Post despre Hunter Biden, afirmând că acesta încalcă termenii şi condiţiile sale.

"Uau, asta nu s-a mai făcut niciodată în istorie... De ce face Twitter acest lucru?", a scris preşedintele. "Să aducem mai multă atenţie asupra lui Joe Somnorosul şi a Big T", a adăugat el, referindu-se la oponentul său în cursa prezidenţială şi la marile companii tehnologice.

Trump se dedă uneori unor veritabile furtuni pe Twitter, notează dpa, postând zeci de mesaje într-o perioadă scurtă de timp. Vineri, el a avut circa 60 de postări, printre care gândurile sale şi redistribuiri ale altor postări, printre care şi unele anonime.

Preşedintele a comentat că obiceiurile sale de pe Twitter , în special redistribuirea postărilor unor conturi necunoscute, îi pot provoca probleme, cum ar fi redistribuirea unor postări ale unor adepţi ai teoriilor conspiraţiei. Chestiunea a apărut în cursul unei întâlniri cu alegătorii al lui Trump de joi.

"Dvs sunteţi preşedintele... Nu sunteţi unchiul nebun al cuiva care poate redistribui orice", i-a spus celebra prezentatoare Savannah Guthrie de la NBC News preşedintelui SUA.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă