Trump consideră că nord-coreenii sunt ''foarte serioşi'' în negocierile pe tema programului nuclear

Trump consideră că nord-coreenii sunt ''foarte serioşi'' în negocierile pe tema programului nuclear

Preşedintele Donald Trump şi-a reafirmat încrederea că liderul nord-coreean Kim Jong Un doreşte să ajungă la un acord nuclear cu SUA, potrivit unui interviu difuzat duminică, relatează AFP.

"Cred că sunt foarte serioşi în acest sens", a declarat preşedintele american pentru Fox News. "Cred că vor să o facă. Avem o alchimie foarte bună ", a spus el.

În urmă cu aproape două săptămâni, Donald Trump califica arsenalul nuclear nord-coreean drept o 'ameninţare excepţională şi extraordinară', pentru a justifica menţinerea sancţiunilor Washingtonului contra Phenianului, la numai zece zile după întâlnirea sa istorică de la Singapore cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un.

Pentagonul a anunţat, totuşi, la câteva ore suspendarea pe termen nedefinit a noilor exerciţii comune americano-sud-coreene, în vederea susţinerii negocierilor diplomatice în desfăşurare cu Coreea de Nord.AGERPRES/( AS - editor: Violeta Gheorghe, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…