Trump dă asigurări că Zuckerberg l-a felicitat spunându-i că este ''numărul 1 pe Facebook''

Trump dă asigurări că Zuckerberg l-a felicitat spunându-i că este ''numărul 1 pe Facebook''

Preşedintele Donald Trump a declarat luni că proprietarul şi fondatorul Facebook Mark Zuckerberg l-a felicitat pentru prezenţa sa pe celebra reţea de socializare, transmite AFP.

"Am luat cina cu Mark Zuckerberg deunăzi şi el mi-a zis: 'Vreau să te felicit, eşti numărul 1 pe Facebook'", a spus Trump la emisiunea radio găzduită de jurnalistul conservator Rush. Limbaugh, de care preşedintele este apropiat.

Este dificil de spus dacă miliardarul republican s-a referit la o întâlnire recentă. Potrivit NBC, Donald Trump l-a primit pe Mark Zuckerberg la Casa Albă la o cină în cursul lunii octombrie.

Reluând atacurile asupra presei, descrise drept "corupte", preşedintele american a subliniat cât de importante sunt pentru el reţelele de socializare.

"Aş prefera să nu trebuiască să trec prin ele, aş prefera să am ziare credibile, dar nu este cazul", a insistat el.

"Fără Twitter, cred că am fi pierduţi, nu am scoate vreodată adevărul" la lumină, a adăugat el.

Contul @realDonaldTrump , pe care preşedintele îl foloseşte zilnic, are aproape 70 de milioane de abonaţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am făcut ca Ceaușescu, am cumparat tot palierul”

2 „În toată istoria modernă a Europei nu a existat un urs care să atace și să-l mănânce pe om”

3 Impresiile unei românce care a locuit 5 ani în SUA, despre „visul american”: „După ce termini facultatea, devii imigrant și ești văzut mereu ca un imi…

4 VIDEO Sateliții arată cum China construiește o bază militară în munții Tadjikistanului, țară în care Rusia deține cea mai mare bază militară din străi…

5 Andrei Caramitru a găsit soluţia ieșirii din criză: „Tinerii să se angajeze de la 16 ani şi să muncim toţi până la 75 de ani”