Trump, despre Huawei: România va analiza atent

Trump, despre Huawei: România va analiza atent

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Preşedintele american, Donald Trump, a declarat marţi, la întâlnirea cu omologul său român, Klaus Iohannis, cu privire la Huawei că România va analiza atent.

"România face acest lucru", a spus Trump, întrebat dacă statele partenere precum România ar trebui să analizeze atent afacerea Huawei pentru a lua o decizie privind infrastructurile critice.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat în urmă cu o săptămână referitor la tehnologia 5G că în România "unii nu sunt suficient de îngrijoraţi" iar acest subiect va trebui discutat şi în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

"La noi unii nu sunt suficient de îngrijoraţi. (...) Nu realizează ce se întâmplă de fapt. Cred că va trebui să discutăm şi în CSAT", a spus Iohannis, într-o întâlnire informală cu presa.

Întrebat dacă va avea loc o şedinţă CSAT în curând, şeful statului a afirmat că este posibil. "E posibil să avem o discuţie", a spus el. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina