Trump dezminte că ar fi suferit o serie de ''mici accidente vasculare cerebrale'', în noiembrie anul trecut

Trump dezminte că ar fi suferit o serie de ''mici accidente vasculare cerebrale'', în noiembrie anul trecut

Preşedintele SUA, Donald Trump, a respins marţi zvonurile că ar fi suferit de o serie de ''mici accidente vasculare cerebrale'', în noiembrie anul trecut, în urma cărora ar fi fost spitalizat, relatează AFP.

Vizita surpriză a şefului statului la spitalul militar Walter Reed a provocat la acea vreme speculaţii cu privire la starea sa de sănătate, speculaţii dezminţite de medicul de la Casa Albă.

Într-o carte publicată marţi, un jurnalist de la New York Times afirmă că în timpul acestei vizite medicale, vicepreşedintele Mike Pence, primul în ordinea succesiunii la preşedinţie, ''era pregătit'' în cazul în care Donald Trump ''avea nevoie de anestezie pentru o intervenţie''.

Aceste dezvăluiri au provocat o serie de zvonuri pe reţelele sociale despre presupuse accidente vasculare cerebrale suferite de preşedintele SUA, dar care nu sunt menţionate în cartea jurnalistului.

''Nu încetează niciodată! Acum încearcă să spună că preşedintele vostru preferat a fost la spitalul Walter Reed pentru că a suferit o serie de mici accidente vasculare cerebrale'', a scris Trump pe Twitter, susţinând că a fost victima unor ştiri false. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

4 Așa o fi?

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei