Trump îl califică pe fostul director al FBI drept un 'informator' după audierea acestuia

Trump îl califică pe fostul director al FBI drept un 'informator' după audierea acestuia

Președintele SUA Donald Trump l-a calificat vineri pe fostul director al FBI James Comey drept un 'informator', la o zi după ce acesta a depus mărturie în care l-a acuzat pe Trump că a încercat să blocheze o investigație și că a spus minciuni despre el și despre FBI, relatează Reuters.

'În pofida atâtor declarații false și minciuni, reabilitare totală și completă... și WOW, Comey este un 'turnător' (leaker, în limba engleză — n.r.)!', a scris Trump într-un mesaj difuzat pe Twitter.

Aceasta este prima reacție a lui Trump, pe Twitter, după audierea fostului director al FBI de către Comitetul pentru Informații din Senatul american în cadrul căreia fostul director al FBI l-a acuzat pe președintele republican că a mințit pur și simplu cu privire la motivele destituirii sale intempestive, la 9 mai.

EFE relatează că, potrivit presei americane, Trump și-a petrecut ziua de joi în compania avocatului său personal, Marc Kasowitz, și a ministrului apărării, James Mattis, unul dintre cei mai importanți apropiați ai săi.

În pofida faptului că unii consilieri de-ai săi se temeau că liderul de la Casa Albă va reacționa în timp ce Comey încă era audiat, Trump și-a făcut de lucru, participând la diverse evenimente și reuniuni, și a urmărit doar 45 de minute din audierea care a durat două ore și jumătate, potrivit The New York Times.

AGERPRES/( AS — autor: Violeta Gheorghe, editor: Gabriela Ionescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro