Trump îşi anulează vizita în Polonia din cauza uraganului Doria

Trump îşi anulează vizita în Polonia din cauza uraganului Doria

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat joi că îşi anulează vizita prevăzută în Polonia din cauza uraganului Doria care se va apropia la sfârşitul săptămânii de coastele Floridei, notează AFP.

"Pentru a permite ca toate mijloacele statului federal să se concentreze asupra furtunii care vine, am decis să îl trimit pe vicepreşedintele nostru, Mike Pence, în Polonia în locul meu în acest weekend", a declarat Donald Trump la Casa Albă.

Preşedintele american era aşteptat duminică la Varşovia pentru ceremoniile care marchează împlinirea a 80 de ani de la declanşarea celui de-Al Doilea Război Mondial, care a început la 1 septembrie 1939 printr-un atac al Germaniei naziste asupra Poloniei.

Săptămâna trecută, Donald Trump şi-a anulat o vizită prevăzută la Copenhaga la începutul lui septembrie, precum şi o întrevedere cu premierul danez, Mette Frederiksen, pentru că aceasta a refuzat să vândă Groenlanda Statelor Unite.

Uraganul Doria, în prezent în Caraibe, ar urma să crească în intensitate şi să atingă coasta de sud-est a Statelor Unite probabil duminică seara. El ar putea fi clasat în categoria patru pe o scară de cinci, mai scrie AFP.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

2 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

3 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

4 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

5 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …