Trump: ''Nici nu contează de fapt'' că Soleimani reprezenta o ameninţare iminentă, dat fiind trecutul său ''îngrozitor''

Preşedintele american Donald Trump şi-a susţinut luni decizia de lichidare a comandantului iranian Qassem Soleimani, insistând că acesta reprezenta un pericol iminent pentru SUA, însă, mai mult decât atât, avea un "trecut îngrozitor", relatează Reuters.

"Media de Fake News şi Partenerii lor Democraţi se străduiesc din greu să stabilească dacă era sau nu iminent un atac al teroristului Soleimani & dacă echipa mea a fost de acord", a scris Trump pe Twitter.

"Răspunsul la ambele este un DA puternic, dar nici nu contează de fapt, având în vedere trecutul său îngrozitor", a adăugat Trump.

Săptămâna trecută, liderul de la Casa Albă a asigurat într-un interviu că înainte de uciderea lui Soleimani, la 3 ianuarie, într-un atac cu dronă Iranul intenţiona să atace patru ambasade ale SUA. Duminică, ministrul american al apărării Mark Esper a afirmat în faţa presei că nu a văzut dovezi specifice că Iranul plănuia un asemenea atac.AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum va fi reformat Ministerul de Interne. Poliţia înghite Jandarmeria la oraş. La sate, e invers

2 Dovada vie a faptului că lupta anticorupție a murit

3 Ți-ai dracu de șobolani! / Șerban Nicolae și-a secretizat sursa a 260.000 de euro, un cont și salariul de la sta…

4 Asta se întâmplă în toate instituțiile! De fapt, tot PSD conduce România!

5 VIDEO Prostul Guvernului a comis-o în direct: penelede, penedeleo, penedele doi..pene

recomandări

Te ia DNA: VOCHITOIU HARALAMBIE

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Iată cum te poți cățăra pe turnul Eiffel