Trump nu are 'nicio problemă' cu publicarea completă a raportului Mueller (Casa Albă)

Trump nu are 'nicio problemă' cu publicarea completă a raportului Mueller (Casa Albă)

Preşedintele american Donald Trump nu are ''nicio problemă'' cu publicarea integrală a raportului Mueller privind ancheta rusă, a declarat luni Casa Albă, relatează AFP.

''Cred că preşedintele nu are nicio problemă cu aceasta. El este mai mult decât mulţumit că tot ce are legătură cu această problemă este făcut public, deoarece ştie exact ce s-a întâmplat şi ce nu s-a întâmplat şi, sincer, toată America ştie acum aceasta'', a declarat pentru NBC purtătorul de cuvânt al executivului, Sarah Sanders.

Ministrul american al Justiţiei, Bill Barr, a emis duminică un rezumat de patru pagini al raportului procurorului special Robert Mueller, care respinge orice legătură între campania pentru alegerile din SUA din 2016 şi Rusia. Dar raportul în întregime rămâne confidenţial.

Concluziile anchetei desfăşurate timp de aproape doi ani de echipa procurorului special Robert Mueller, descrisă în mod repetat de preşedintele Trump ca o "vânătoare de vrăjitoare", constată absenţa unor elemente care să dovedească existenţa unei înţelegeri sau a unei coordonări între echipa de campanie a lui Donald Trump şi Moscova în scrutinul prezidenţial din 2016, au transmis duminică agenţiile de presă internaţionale.

Principalele rezultate ale investigaţiei sunt cuprinse într-o scrisoare de patru pagini adresată duminică Congresului de Procurorul general William Barr, care a primit vineri raportul.AGERPRES/( AS - autor:Violeta Gheorghe, editor: Mariana Ionescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

2 Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

3 Trimis la dezalcoolizare? / Maior va fi ambasadorul României la Aman, în Iordania

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Ionuț Nasleu, fostul șef al Piețelor din Timișoara, a fost reținut pe aeroportul Otopeni