Trump: Nu aș fi unde sunt fără Twitter

Trump: Nu aș fi unde sunt fără Twitter

Președintele american Donald Trump a apărat miercuri folosirea frecventă a rețelei de socializare Twitter, în ciuda unor controverse, spunând că îi permite să se adreseze direct cetățenilor, fără filtrul instituțiilor media "necinstite", informează France Presse.

"Cred că nu aș fi unde sunt fără Twitter", a afirmat liderul de la Casa Albă la postul de televiziune Fox News.

"Sunt supus la atât de multă acoperire mediatică necinstită", a adăugat el, oferind ca exemple posturile CNN, NBC, CBS și ABC, având totuși grijă să facă o excepție pentru Fox News.

"Când spun lucruri, presa nu relatează într-un mod corect", a mai afirmat Trump. "Twitter este un lucru formidabil pentru mine deoarece îmi permite să-mi transmit mesajul", a declarat președintele american.

"Majoritatea instituțiilor media nu sunt oneste. Am aproape 100 de milioane de persoane care mă urmăresc pe Twitter , dar și pe Facebook , Instagram și multe altele. Am propria mea formă de media", a adăugat el.

Sursa foto: Captură foto — Donald Trump / Twitter

Contul de Twitter @realDonaldTrump are puțin peste 26 de milioane de abonați.

"Nimeni din istorie nu a fost supus unei acoperiri mediatice atât de necinstite așa cum sunt eu", a mai declarat cel de-al 45-lea președinte al SUA.

Donald Trump este în centrul unei controverse legate de o serie de postări pe Twitter de la începutul lunii martie în care acuza, fără a aduce probe, că Barack Obama i-a pus liniile telefonice sub ascultare înainte de scrutinul de la 8 noiembrie 2016.

"Nu avem nicio probă că s-a întâmplat acest lucru", a afirmat joi Devin Nunes, președinte republican al Comisiei de Informații din Camera Reprezentanților.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina