Trump, scârbit de Rihanna la Super Bowl: Postare acidă despre spectacolul din pauza meciului

Trump, scârbit de Rihanna la Super Bowl: Postare acidă despre spectacolul din pauza meciului

Kansas City Chiefs a câştigat al treilea Super Bowl din istoria sa, învingând cu scorul de 38-35 formaţia Philadelphia Eagles, în marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL). Ca de obicei, a fost cel mai aşteptat eveniment sportiv din America, iar State Farm Stadium din Glendale (Arizona) a fost plin. De asemenea, milioane de oameni au urmărit partida din fața televizoarelor.

La fiecare Super Bowl, dincolo de ce se întâmplă pe teren, în timpul partidei, subiecte de discuții devin și reclamele difuzate, dar și show-ul de la pauză. În acest an, acest show a fost oferit de Rihanna (34 de ani), însărcinată cu al doilea copil. Show-ul artistei din Barbados, de 14 minute aproape, poate fi văzut aici , însă cert e că prestația ei n-a fost pe placul fostului președinte american, Donald Trump (76 de ani).

EPIC FAIL (n.r. – un mare eșec): Rihanna a oferit, fără îndoială, cel mai prost show din istorie în pauza Super Bowl. Iar asta după ce a jignit deja mai mult de jumătate din țara noastră, care e într-o cădere liberă, prin limbajul ei urât și jignitor. De asemenea, ce ar mai fi de zis despre <<stilistul>> ei... “, a scris Trump.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

4 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa