Trump: Soției mele, Melania, i-a plăcut mult Michelle Obama

Trump: Soției mele, Melania, i-a plăcut mult Michelle Obama

Președintele ales al SUA, Donald Trump, a arătat joi că soției sale, Melania, i-a "plăcut mult" Prima Doamnă, Michelle Obama, după întâlnirea pe care au avut-o amândouă la Casa Albă, transmite EFE.

"O zi fantastică în Washington. M-am întâlnit cu președintele Barack Obama pentru prima dată. O foarte bună întâlnire, o mare chimie. Melaniei i-a plăcut mult doamna Obama", a declarat Trump, într-un mesaj pe Twitter.

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, i-a prezentat joi Casa Albă celei care îi va succeda, din 20 ianuarie, la reședința prezidențială, Melania Trump.

Însoțită de Michelle Obama, Melania Trump a făcut un tur al reședinței, cuprinzând balconul Truman, zona recepțiilor oficiale și Biroul Oval, după cum a explicat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Josh Earnest, într-o conferință de presă.

Cele două femei au băut împreună un ceai, ocazie cu care au vorbit despre creșterea copiilor în Casa Albă, mai ales că fiul cuplului Trump, Barron, are 10 ani, aceeași vârstă pe care o avea Malia, fiica cea mare a familiei Obama, când aceasta s-a mutat la reședința prezidențială.

"Ambele fiice au petrecut anii de formare în Casa Albă, familia Trump are de asemenea un fiu. Este un tip de copilărie destul de unică, așa că au vorbit de cum să fie părinți buni pe timpul unei astfel de experiențe", a spus purtătorul de cuvânt prezidențial.

El a adăugat că întâlnirea a fost un gest de ospitalitate.

"Michelle Obama a explicat în mod public stresul mutării într-un loc nou, de a trăi într-un acvariu, într-un muzeu, și sunt sigur că Melania Trump simte parte din aceeași neliniște", a indicat Earnest.

Conexiunea între Melania Trump și Michelle Obama a început înainte ca ele să se cunoască, atunci când prima a plagiat parte dintr-un discurs al celei de-a doua, la Convenția Națională Republicană, în iulie.

Deși plagiatul a stârnit multe polemici, chiar Trump a glumit referitor la acesta, într-o cină caritabilă, câteva luni mai târziu: "Michelle Obama a rostit un discurs și tuturor le-a plăcut, a fost fantastic. Au crezut că ea este incredibilă. Soția mea, Melania, a spus exact același discurs și pe oameni i-a deranjat. Nu înțeleg asta !"

Tot joi, în paralel, președintele SUA, Barack Obama, l-a primit pe succesorul său, Donald Trump, căruia i-a dorit succes, pentru binele țării, în timp ce președintele ales s-a angajat să lucreze cu predecesorul său în perioada de tranziție și să-i ceară sfatul cînd ajunge în Biroul Oval.

AGERPRES/ (AS — autor: Vicențiu Purcărea, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Amănunte picante rău! / Androneasca, la pușcărie? / Costoiu a turnat-o pe „mami Cati” în fața judecătorilor!

4 Ceas de 180.000 de dolari! / L-o avea de la interlopul care-și permitea să-i zică „curvă”?

5 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…