Trump spune că intenționează să participe sâmbătă la un miting al susținătorilor săi la Washington/„Alegerile au fost trucate”

Trump spune că intenționează să participe sâmbătă la un miting al susținătorilor săi la Washington/„Alegerile au fost trucate”

Președintele SUA, Donald Trump, care încă nu a recunoscut victoria rivalului său Joe Biden, a declarat vineri că are în vedere participarea la mitingul organizat de susținătorii săi sâmbătă la Washington pentru a-i arăta sprijinul, potrivit AFP.

"Este încurajator să văd tot acest sprijin uriaș, în special aceste adunări spontane care apar în toată țara, inclusiv într-o sâmbătă mare în D.C. Aș putea chiar să încerc să mă duc să salut", a scris pe Twitter Trump. „Alegerile au fost trucate”, a repetat el.

Donald Trump, practic absent de la orice eveniment public de la alegerile prezidențiale, va ieși din umbră vineri pentru primul său discurs public de la anunțul înfrângerii sale.

Refuzând să răspundă la întrebările presei timp de 10 zile, președintele trebuie să țină un discurs din grădinile Casei Albe, despre Operațiunea Warp Speed, care coordonează strategia de vaccinare a guvernului.

Casa Albă se pregătește pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump, a afirmat vineri un consilier pe probleme economice al miliardarului republican, care refuză să accepte victoria lui Joe Biden la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, scrie AFP.

"La Casa Albă noi continuăm să lucrăm considerând că Trump va avea un al doilea mandat", a afirmat Peter Navarro, pentru Fox Business.

"Cred că este cu adevărat important (...) să se înțeleagă că noi vrem buletine de vot verificabile, un scrutin care poate fi certificat și o anchetă asupra numărului în creștere de alegații de fraudă făcute.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo