Trupa rusă Pussy Riot anulează concertele din Spania pentru că s-au vândut puţine bilete

Trupa rusă Pussy Riot anulează concertele din Spania pentru că s-au vândut puţine bilete

Trupa rusă de muzică punk Pussy Riot şi-a anulat turneul în Spania, care urma să înceapă pe 1 iunie la Barcelona, "din cauza biletelor prea puţine vândute, cu mai puţin de o săptămână înainte de primul concert", au informat joi promoterii CAP-CAP Produccions, relatează EFE.

Grupul artistic feminin urma să concerteze în oraşele Barcelona, Zaragoza şi Madrid, în primul turneu în afara Rusiei de când una dintre membrele fondatoare, Maria Aliokina, Maşa, a reuşit să fugă din ţara sa pentru a evita represiunea, după cum a explicat ea recent într-un interviu acordat EFE.

Surse ale organizaţiei au semnalat EFE că reîntoarcerea la normalitate după pandemia de COVID-19 este foarte dificilă pentru sectorul de muzică live, după doi ani de restricţii şi după ce turneele anulate în 2020 coincid cu altele noi anul acesta, în care există mai multă ofertă decât cerere.

Concertul trupei Pussy Riot din Barcelona coincidea astfel cu spectacolul divei britanice Dua Lipa şi cu inaugurarea festivalului Primavera Sound, precum şi cu alte concerte mai mici, încheie EFE.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...